• VERTROUWELIJK
  • ANONIEM
  • GRATIS
  • ZONDER VERPLICHTINGEN

Over de makers

De Teamthermometer is ontwikkeld op initiatief van Hans de Roos en mr. Wim Meijer. Elk van hen is naast MfN-registermediator ook klachtbehandelaar van de Mediators federatie Nederland (voorheen Nederlands Mediation Instituut) en gespecialiseerd in samenwerkings-, communicatieproblemen en conflicten in de (para)medische wereld. Beiden hebben sinds 2000 ervaring in samenwerkingsproblematiek van onder meer artsen, dierenartsen, doktersassistenten, fysiotherapeuten, huisartsen, medisch specialisten, orthodontisten, tandartsen en verloskundigen.

Ze werken landelijk en op twee fronten: bij het helpen oplossen van problemen rond samenwerken en ter voorkoming daarvan. Zie voor meer informatie www.deroosmediation.nl.

Er zijn/worden opdrachten gedaan op verwijzing van KNGF, KNMG, KNOV, LAD, LHV, NMT, NVDA, SBOH, VvAA, 1ste Lijn Amsterdam en andere ROS'en, banken, accountants- en belastingadvieskantoren e.a.

Er zijn en worden met regelmaat opdrachten gedaan op verwijzing van KNGF, KNMG, KNOV, LAD, LHV, NMT, NVDA, OMS, SBOH, VvAA, 1ste Lijn Amsterdam en andere ROS'en, banken, accountants- en belastingadvies-kantoren e.a.